Три катастрофи  станаха  по пътищата в Благоевградска област само за

...
Три катастрофи  станаха  по пътищата в Благоевградска област само за
Коментари Харесай

`Три катастрофи в Благоевградска област за няколко часа

Три катастрофи  станаха  по пътищата в Благоевградска област единствено за няколко часа.  За благополучие няма починали, но  пет индивида са ранени.

Малко след 14 часа на първокласния път Е-79,  в правата сред Симитли и Кресна  камък е паднал върху предното стъкло на лек автомобил и е ранил съществено жена, пътуваща в него.  Тя е превозена към болница  в Благоевград. 

Преди обяд станаха още две катастрофи  в региона на разложкото село Елешница.  На пътя от Добринище към  Гоце Делчев, при отклонението за селото са се блъснали лек автомобил и микробус.  Пострадал е 20-годишният водач на леката кола.

Около час след инцидента  в правата сред Елешница и Добринище  е станала още една злополука сред лек и товарен автомобил.  Ранени са водачът на лекият автомобил и трима индивида, пътуващи с него.  Всички са настанени в болничното заведение в Разлог. Обилните валежи  и несъобразената скорост  основават съществени опасности от пътно-транспортни  катастрофи, предупреждават  от полицията и Областно пътно управление-Благоевград.     
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР